Általános iskolák, tanulói közösségek számára  

A pedagógusok számára nagy kihívás olyan oktató, szemléltető videóanyagokat és játékokat találni, amelyek minden szempontból megfelelnek a tanítási-tanulási folyamat céljainak és kompatibilisek a NAT általános iskolai tantervével.

A Da Vinci Kids Iskolai csomag erre a kihívásra ad megoldást, egy kifejezetten az általános iskolák számára létrehozott előfizetés alapú oktatási platform formájában.

Mit tartalmaz a Da Vinci Kids Iskolai csomag?

  • Da Vinci Kids oktatási app előfizetést a tanároknak és a diákoknak, amely hozzáférést jelent egy egyedülálló ismeretterjesztő videó- és játéktárhoz, díjnyertes, közérthető, gondosan válogatott, iskolai tanuláshoz kapcsolható tartalmakkal.

  • Da Vinci Kids filmválogatást osztálytermi kivetítési lehetőséggel, ahol az elérhető epizódok lefedik a körülöttünk lévő világban és a mindennapokban rejlő tudományos és kulturális érdekességeket

  • Da Vinci Kids Tantervi katalógust, amely hasznos segédanyagként szolgálhat az iskolák munkatervének kialakítása során, valamint a helyi tanterv kidolgozásához is számos lehetőséget nyújt. E tantervi katalógust gyakorló pedagógusok és a Da Vinci Kids Magyarország szakértői készítették A katalógus megmutatja, mely műsor milyen módon kompatibilis a NAT általános iskolai tantervével.

A Da Vinci Kids Iskolai csomag tartalmait a következő tantárgyakhoz kapcsoljuk:

  • Digitális kultúra, Ének-zene, Etika, Magyar nyelv és irodalom, Matematika, Természettudomány és földrajz − környezetismeret, természettudomány, biológia, kémia, fizika, földrajz, Technika és tervezés, Történelem és állampolgári ismeretek, Testnevelés

A videóknál nyelvválasztásra is van lehetőség, így idegen nyelvek oktatásában, valamint egyes tantárgyak idegen nyelvű oktatásánál is számtalan lehetőség adott.

A Da Vinci Kids Iskolai csomag már 50 fős csomagtól elérhető, teljes tanévi és félévi előfizetés verzióban. A Da Vinci Kids oktatási programjainak hivatalos viszonteladója a Neteducatio.

Szeretnék részletes információkat kapni az iskolai csomagról, amelynek része egy ajándék Da Vinci Kids tantervi katalógus.

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelet (általános adatvédelmi rendelet) alapján önkéntes, konkrét, megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű hozzájárulásomat adom a Da Vinci Media GmbH (10961 Berlin, Mehringdamm 55, Germany) és a Mert Marketing Kft. (székhelye: 1222 Budapest, Csengery utca 3., Cg.01-09-932871) számára  fenti adataim kezelését Da Vinci Kids iskolai csomag elnevezésű szolgáltatásuk kapcsán, melynek értelmében Da Vinci Kids tantervi katalógust, termékinformációkat, ajánlatokat küldhetnek részemre.

Tudomásul veszem, hogy a részletes Adatkezelési Tájékoztató a https://www.davincikids.tv/hu címen található, amelyet elfogadok.

Tájékoztatjuk, hogy ezen hozzájárulását a support@davincikids.tv címre küldött nyilatkozatával bármikor, indokolás nélkül  jogosult visszavonni, amely esetben a továbbiakban termékinformáció, promóciós ajánlat nem kerül küldésre az Ön részére.

Aláírásommal igazolom, hogy a tájékoztatót megismertem és megértettem, e hozzájárulás az abban foglalt adatkezelés(ek)re terjed ki. A tájékoztatás kiterjedt a hozzájárulás visszavonásának jogára is.

Megérkezett a Da Vinci Kids Iskolai csomag