2 hónapos díjmentes Da Vinci Kids Iskolai osztálycsomag 30 hozzáféréssel a Digitális Témahét 2022 programsorozatban!

A Da Vinci Kids ismeretterjesztő tartalmainak használatával bővíthető a tanítási eszköztár, a tanulóknak pedig szórakoztatóbbá, élményszerűbbé válik a tanulási folyamat!

A Da Vinci Kids Iskolai csomag egy egyedülálló, általános iskolák számára kifejlesztett oktatási videó- és játéktár, mely hatékony mozgóképes, videós oktatási módszertant kínál, szorosan a nemzeti alaptantervvel összehangolva, A telefonra vagy tabletre letölthető okos-alkalmazás tartalmai mellett a csomag részét képezi az osztálytermi kivetítésre is alkalmas videótár és a Da Vinci Kids Tantervi katalógus, mely sorvezetőként szolgál az egyes műsorok és szaktárgyak összekapcsolásához. A Da Vinci Kids a természettudományos tartalomkínálat mellett a művészeti tárgyakhoz is kínál hasznos kiegészítést, emellett célzottan fejleszti a gyerekek 21. századi kompetenciáit is.

A videóknál nyelvválasztásra is van lehetőség, így idegen nyelvek oktatásában, is számtalan lehetőség adott.

Szeretném a 2 hónapos díjmentes Da Vinci Kids Iskolai osztálycsomagot, melynek része az osztálytermi videóválogatás, a tantervi katalógus és 30 hozzáférés a Da Vinci Kids app-hoz.

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelet (általános adatvédelmi rendelet) alapján önkéntes, konkrét, megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű hozzájárulásomat adom a Da Vinci Media GmbH (10961 Berlin, Mehringdamm 55, Germany) és a Mert Marketing Kft. (székhelye: 1222 Budapest, Csengery utca 3., Cg.01-09-932871) számára  fenti adataim kezelését Da Vinci Kids iskolai csomag elnevezésű szolgáltatásuk kapcsán, melynek értelmében Da Vinci Kids tantervi katalógust, termékinformációkat, ajánlatokat küldhetnek részemre.

Tudomásul veszem, hogy a részletes Adatkezelési Tájékoztató a https://www.davincikids.tv/hu címen található, amelyet elfogadok.

Tájékoztatjuk, hogy ezen hozzájárulását a support@davincikids.tv címre küldött nyilatkozatával bármikor, indokolás nélkül  jogosult visszavonni, amely esetben a továbbiakban termékinformáció, promóciós ajánlat nem kerül küldésre az Ön részére.

Aláírásommal igazolom, hogy a tájékoztatót megismertem és megértettem, e hozzájárulás az abban foglalt adatkezelés(ek)re terjed ki. A tájékoztatás kiterjedt a hozzájárulás visszavonásának jogára is.